Hemmottele itseäsi tai rakkaitasi!

Tampereen Urheiluhierojakoulu ja Hyvää morjensta Tampereelta aloittivat yhteistyön.

2.12.2013-8.3.2014 välisenä aikana Urheiluhierojakoulusta ostetut 90 minuutin hieronnat (30€) kartuttavat myös Hyvää morjensta Tampereelta -kampanjan keräämää hyväntekeväisyyspottia.

Urheiluhierojakoulu lahjoittaa jokaisesta kampanja-aikana ostetusta 90 minuutin hieronnasta kaksi euroa Hyvää morjensta Tampereelta -kampanjalle.

Hieronnoista kertyneet rahat lähtevät Hyvää morjensta Tampereelta -kampanjan mukana aluksi Kiva-lainoina kehittyvien maiden pienyrittäjille, ja loppuvuodesta 2014, kun lainat on maksettu takaisin, rahat käytetään uudestaan hyväntekeväisyyteen Tampereella!

NAUTINNOLLISIN TAPA TEHDÄ HYVÄÄ!
Hyvää morjensta Tampereelta -kampanjan tuottaja Jari Katajamäki ja Urheiluhierojakoulun opettaja Eliisa Vahtolammi ovat molemmat innoissaan yhteistyöstä: ”Hieronta tekee kirjaimellisesti hyvää, ja kun siihen nyt yhdistetään mahdollisuus tehdä hyvää myös muille, niin tämä on taatusti nautinnollisin tapa tehdä hyvää!”, Jari Katajamäki hehkuttaa.

Hierontakampanja kestää joulukuun alusta ystävänpäivän kautta aina naistenpäivään asti. ”Valitsimme kampanja-ajan huolella, sillä hieronta on myös loistava lahja, jolla voi hemmotella rakkaitaan. Kampanja-aikana itselle tai lahjaksi ostetut viiden ja kymmenen kerran sarjakortit kartuttavat myös Hhyväntekeväisyyspottia”, Eliisa Vahtolammi vinkkaa.


Tampereen Urheiluhierojakoulu
Viinikankatu 24, 33100 Tampere

Ajanvaraus: 03-2110050

Kotisivut: www.tu.fi

Kokovartalohieronta, kesto 90 minuuttia
1 kerta 30€ (hyväntekeväisyyteen 2€)
5 kertaa 138€ (hyväntekeväisyyteen 10€)
10 kertaa 260€ (hyväntekeväisyyteen 20€)